Sadonkorjuupata
Facebook Twitter

Naudanliha, Pataruoka

Sadonkorjuupata

Sadonkorjuupadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 persiljajuurta tai palsternakkaa
    • 2 porkkanaa
    • 1 keltainen sipuli
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 200 g naudan jauhelihaa
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 rasia kirsikkatomaatteja
    • 2 laakerinlehteä
    • 3 oksaa tuoretta timjamia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • salaattia

    Valmistusohje

    1. Kuori ja paloittele kasvikset noin 3mm paksuisiksi siivuiksi.
    2. Laita kattilaan öljyä ja kuullota kasviksia muutama minuutti. Nosta sivuun.
    3. Paista jauheliha öljyssä, lisää tomaattipyree, mausteet ja kuullotetut kasvikset.
    4. Lisää kirsikkatomaatit, fondi ja kaada joukkoon noin 3 dl vettä, niin että liha ja kasvikset peittyvät. Anna kiehua miedolla lämmöllä 25 min, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
    5. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile pata salaatin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Burgundin lihapata herkkusienillä ja minisipuleilla

    Recept

    Grillattu flank steak

    Recept

    Liha-chorizopata

    Recept

    Jauhelihataikina lihapullille, pannupihveille tai murekkee...

    Recept

    Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Jauhelihamureke

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä