Sinapilla ja oluella höystetty naudanlihapata
Facebook Twitter

Naudanliha, Pataruoka

Sinapilla ja oluella höystetty naudanlihapata

Ohjeessa suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia korostamaan valittuja raaka-aineita. Fondit ovat oiva valinta, kun suosit puhtaita, makuelämystä vahvistavia makuja. Fondimme antavat hyvän säväyksen kastikkeisiin, keittoihin, patoihin, marinadeihin ja muihin valmistamiisi ruokiin. Kokeile ohjeitamme! Kaikissa fondeissamme on korkea pääraaka-aineen osuus eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita. Touch of Taste fondit ovat salaisuus astetta parempiin ruokiin!

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 800 g naudan lapaa
    • 0.5 kpl juuriselleriä
    • 2 kpl keltasipulia
    • 1 tl sinapinsiemeniä, keltaisia
    • 1 nippu porkkanoita
    • 1 nippu keltajuuria
    • 200 g herkkusieniä
    • 3 kpl laakerinlehtiä
    • 3 kpl tomaatteja
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1 l vettä
    • 50 cl olutta, portter-tyyppistä
    • voita
    • suolaa ja mustapippurirouhetta

    Valmistusohje

    1. Leikkaa liha kooltaan 2x2 cm:n kuutioiksi.
    2. Kuumenna valurautapata ja paista liha voissa, suolaa ja pippuroi. 
    3. Suikaloi sipuli, paloittele porkkana ja keltajuuri isohkoiksi paloiksi. Paista lihan kanssa padassa.
    4. Paloittele juuriselleri 1 cm:n suuruisiksi kuutioiksi ja pieni herkkusienet, lisää pataan. 
    5. Kaada pataan olut, vesi ja fondi. Lisää laakerinlehti ja sinapinsiemenet. 
    6. Paloittele tomaatit ja laita pataan. 
    7. Keitä pataa vähintään 2 tuntia keskikuumalla lämmöllä. Poista alussa syntyvä vaahto. Lisää tarvittaessa vettä pataan keittämisen aikana.  
    8. Mausta pata suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäkkeeksi perunasosetta. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Jauhelihataikina lihapullille, pannupihveille tai murekkee...

    Recept

    Ranskalainen lihapata

    Recept

    Uudenvuoden file, juureskakku ja punaviinikastike

    Recept

    Perunagratiini

    Recept

    Suuret lihapyörykät ja kantarellikastike

    Recept

    Häränfilé Rossini, ankanmaksaa ja tryffelikastiketta

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle