Glaseeratut aasialaiset ribsit
Facebook Twitter

Porsaanliha

Glaseeratut aasialaiset ribsit

Glaseeratut aasialaiset ribsit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min + 1 h marinointi + 1.5 h uuni
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg paksuja ribsejä eli porsaan kylkipaloja
    • Glaseeraus-kastike
    • 0.5 dl japanilaista soijakastiketta
    • 0.5 dl hoisin-kastiketta
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl ruokosokeria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki glaseerauksen ainekset keskenään ja hiero glaseeraus ribseihin. Anna lihan maustua vähintään 1 tunti.
    2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Paista uunissa 150 asteessa noin 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja irtoaa luista.
    4. Valele kypsä liha valuneella paistinliemellä.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Recept

    Pannupihvit mozzarellalla

    Recept

    Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé

    Recept

    Juustoinen kinkkupiiras

    Recept

    Omena-glaseerattu kylkipaisti

    Recept

    Pannupihvit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä