Intialainen jauhelihapata
Facebook Twitter

Porsaanliha, Pataruoka

Intialainen jauhelihapata

Intialaisen jauhelihapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl öljyä
    • 1 dl purjosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl sipulia, hienonnettuna
    • 500 g porsaan jauhelihaa
    • 2 rkl currytahnaa, esim. tikka masala tai tandoori
    • 2 rkl mango chutney
    • 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • 2 dl linssejä, keitettynä ja valutettuna
    • 6 dl kookosmaitoa
    • 1-2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
    • Tuoretta korianteria

    Valmistusohje

    1. Kuumenna öljy paistokasarissa
    2. Ruskista sipulia, purjosipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti.
    3. Lisää jauheliha, currytahna, chutney, sambal oelek ja tomaattipyree. Paista muutama minuutti.
    4. Lisää fondi ja kookosmaito, anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
    5. Lisää joukkoon linssit, anna kiehua. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Lisää pilkottu tomaatti ja tuore korianteri.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Recept

    Omena-glaseerattu kylkipaisti

    Recept

    Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Mausteinen makkarapata

    Recept

    Pannupihvit mozzarellalla

    Recept

    Juustoinen kinkkupiiras

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä