Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese
Facebook Twitter

Porsaanliha, Kastike, Pastaruoka, Arkiruoka

Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese

Koko perheelle erinomaisesti sopiva maukas jauhelihakastike. Bong Touch of Taste Vasikanfondin avulla kastikkeesta tulee arjen suosikki.

Ratings: 0.00
    0 votes
    30 Minutes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g jauhelihaa
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl porkkanaa
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 3 rkl tomaattipyrettä
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 2 tl oreganoa, kuivattua
    • 1 maustemitta timjamia, kuivattua
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • Maun mukaan rouhittua mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Hienonna sipuli ja porkkana niin hienoksi kuin saat. Kuulotta pehmeäksi oliiviöljyssä, älä ruskista.
    2. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää mausteet. Anna kuullottua vielä minuutin ajan.
    3. Lisää jauheliha vähän kerrallaan ruskistumaan, kerralla laitettaessa jauheliha alkaa kiehumaan.
    4. Lisää tomaattipyre ja kuullota seosta.
    5. Lisää Vasikanfondi, vesi ja tomaattimurska.
    6. Anna kiehua hiljalleen kannen alla vähintään 20 minuuttia.
    7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Perunagratiini

    Recept

    Touch of Larb moo

    Recept

    Grillattu porsaanfilee

    Recept

    Juustoinen kinkkupiiras

    Recept

    Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla

    Recept

    Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé

    cookieData

    cookieButtonTitle