Kaalilaatikko
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha, Arkiruoka, Vuokaruoka

Kaalilaatikko

Bong Touch of Taste fondit ovat täydellinen valinta sinulle, joka arvostat puhtaita makuja ilman lisättyjä arominvahventeita. Fondimme korostavat makuja kastikkeissa, keitoissa, padoissa, marinadeissa tai missä tahansa hyvässä ruoassa mitä olet päättänyt valmistaa. Kaalilaatikko-ohjeessamme olemme käyttäneet Bong Touch of Taste Vasikanfondia, koska se korostaa jauhelihan makua ja antaa sille pyöreän makuvivahteen. Kaikissa fondeissamme on runsaasti pääraaka-ainetta, eikä niihin ole lisätty arominvahventeita. Fondeillamme korostat ruoan makuja ja voit olla varma, että ruokailu on puhdasta nautintoa. Lisää makua ruoaan!

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl valkokaalia, pieni
    • 600 g jauhelihaa
    • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 dl korppujauhjoa
    • 2 dl maitoa
    • 2 kpl kananmunia
    • 3 rkl soijakastiketta
    • 1.5 rkl siirappia
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • suolaa
    • pippuria
    • Tarjoiluun
    • puolukkasurvosta ja maustekurkkuja

    Valmistusohje

    1. Poista kaalista terävällä veitsellä kova keskikohta juuresta. Yritä saada kaali pysymään koossa. Laita koko kaalinpää kattilaan ja peitä vedellä. Kiehauta ja anna hautua 10 minuutin ajan.
    2. Ota kaali kattilasta ja anna sen jäähtyä hetken. Irrota sen jälkeen lehdet varovasti kaalinpäästä. Leikkaa lehdistä kova keskikohta varovasti ohuemmaksi. Käytä poisleikatut kohdat ja rikkinäiset lehdet täytteeseen. Hienonna ne pienemmiksi paloiksi.
    3. Leikkaa kokonaiset lehdet neljään osaan, paista niitä hetki voissa ja anna jäähtyä.
    4. Kuumenna nokare voita paistinpannulla ja ruskista sipulit sekä kaalisilppu. Laita sivuun.
    5. Yhdistä jauheliha, sipuli-kaalisekoitus, korppujauhot, maito, kananmuna, soija, siirappi ja fondi. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia. Sekoita tasaiseksi.
    6. Lado paistonkestävään vuokaan vuorotellen kaalia ja jauhelihaseosta. Aloita ja lopeta kaalikerroksella. Sudi pinnalle sulatettua voita, ripottele pinnalle fariinisokeria sekä suolaa ja pippuria.
    7. Paista kaalilaatikko uunissa 175°C:ssa noin 40 min. ajan. Peitä foliolla, jos pinta tummuu liikaa.

    TARJOILUUN

    Tarjoa kaalilaatikon kanssa puolukkasurvosta ja maustekurkkuja.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Juustoinen kinkkupiiras

    Recept

    Italialaiset kyljykset

    Recept

    Kaalikääryleet

    Recept

    Appelsiini-soijaglaseerattu grillikylki

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat

    cookieData

    cookieButtonTitle