Pannupihvit
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha

Pannupihvit

Pannupihvien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g jauhelihaa, esim. sika-nauta
    • 1 dl korppujauhoja
    • 1 dl maitoa
    • 1 kananmuna
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia
    • suolaa ja pippuria
    • voita paistamiseen
    • Tarjoiluun
    • perunasurvosta, puolukoita ja paistettua sipulia

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta seos suolalla ja pippurilla.
    2. Anna maustua 15 minuuttia.
    3. Paista kokeeksi pieni nokare seosta. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fondia.
    4. Muotoile massasta pihvejä ja paista pihvit voissa pannulla.
    5. Tarjoile pannupihvit perunamuusin, paistoliemen, puolukoiden ja paistetun sipulin kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Recept

    Porsaanfilee Scaloppini ja vaalea balsamikokastike

    Recept

    Choucroute eli hapankaali

    Recept

    Porsaankyljys sipulilla

    Recept

    Szegedin gulassi

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä