Pannupihvit
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha

Pannupihvit

Pannupihvien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g jauhelihaa, esim. sika-nauta
    • 1 dl korppujauhoja
    • 1 dl maitoa
    • 1 kananmuna
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia
    • suolaa ja pippuria
    • voita paistamiseen
    • Tarjoiluun
    • perunasurvosta, puolukoita ja paistettua sipulia

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta seos suolalla ja pippurilla.
    2. Anna maustua 15 minuuttia.
    3. Paista kokeeksi pieni nokare seosta. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fondia.
    4. Muotoile massasta pihvejä ja paista pihvit voissa pannulla.
    5. Tarjoile pannupihvit perunamuusin, paistoliemen, puolukoiden ja paistetun sipulin kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Karjalanpaisti

    Recept

    Grillattu porsaanfilee

    Recept

    Appelsiini-soijaglaseerattu grillikylki

    Recept

    Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla

    Recept

    Luumutäytteinen porsaan sisäfilee padassa

    Recept

    Kaalilaatikko

    cookieData

    cookieButtonTitle