Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla
Facebook Twitter

Riista, Pataruoka

Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla

Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    90 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g hirvenlihakuutioita
    • 2 pientä sipulia
    • 2 pientä palsternakkaa
    • 2 pientä porkkanaa
    • 1 pala juuriselleriä
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 2 laakerinlehteä
    • 1 oksa tuoretta timjamia
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 rkl Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 1 dl tuoreita tai pakastettuja puolukoita
    • 1 dl tuoreita tai pakastettuja metsämustikoita
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita tai riisiä

    Valmistusohje

    1. Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.
    2. Ruskista lihaa ja kasviksia voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
    3. Lisää tomaattipyree, laakerinlehdet ja timjami. Kuumenna minuutti.
    4. Kaada joukkoon punaviini ja fondi. Lisää lopuksi vettä niin, että vihannekset ja liha peittyvät. Anna kiehua 1-1,5 tuntia, kunnes liha on kypsää.
    5. Lisää lopuksi marjat. Mausta suolalla ja pippurilla.
    6. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Riistafondi Kantarellilla

    Recept

    Liharagu riistasta

    Recept

    Riista-kantarellipata

    Recept

    Poronfile, mustaherukkakastike ja maa-artisokkasose

    Recept

    Erämiehen pihvi

    Recept

    Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit

    Recept

    Hirvenfile, katajanmarja-kermakastike ja omenachutney

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä