Talven juhlat

Saa nautiskella sydämen kyllyydestä

Kun ulkona luonto kääriytyy kylmään ja kaamokseen, on aika lämmitellä lieden lämmössä. Kokeile sesongin rustiikkisia keittoja, yrteistä hurmioituneita patoja ja anna auringon paistaa raikkaissa hedelmäjälkiruoissa!

Talven wau-herkut syntyvät laadukkaista raaka-aineista – rakkaudella maustettuna ja fondeillamme viimeisteltynä!

Suosikkimenu

Resepti

Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea

Resepti

Naudanfileetä, kermaisia sieniä ja juurespaistosta

Jälkiruoka

Vadelmakohokkaat

Menu I

Resepti

Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä

Resepti

Pekonissa paistettu häränfile ja omenakastiketta

Jälkiruoka

Hedelmäsalaattia marenkikuorrutuksella

Menu II

Resepti

Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

Resepti

Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

Jälkiruoka

Rommi-ananasta ja kookospaistosta

Menu III

Kasvisresepti

Maa-artisokka-kantarellikeitto

Resepti

Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa

Jälkiruoka

Syntisen hyvä suklaaleivos

Menu IV

Resepti

Yrttinen lohipata ja piparjuuri-créme fraîche

Resepti

Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa

Jälkiruoka

Macarons

Menu V

Resepti

Hummerikeitto vaniljakerman kanssa

Resepti

Härän tournedos, perunapaistosta ja punaviinikastiketta

Jälkiruoka

Hunajainen omenatorttu

Vinkki

SUUNNITTELUAPU

- Pieni juhlakoulu
- Näin suunnittelet etukäteen Uuden vuoden juhlan!
- Lähtölaskenta askel askeleelta