Uusi Vuosi

Tarjoa oikea makujen ilotulitus!

Viimeinkin on vuoden viimeisen ja odotetuimman illallisen aika! Käytössäsi ovat fondimme, vinkkimme ja herkulliset reseptimme. Lupaamme, että tulet lopettamaan vuoden menestyksekkäästi! Hanki kotiin laadukkaat raaka-aineet, tarjoa kuplivaa seuraa ja ota tyytyväiset hymyt vastaan. 

Joten loppu hyvin, kaikki hyvin... Kippis uudelle vuodelle!

Resepti

Hummeri-skagen

Kokkikoulu

Näin paloittelet Uuden vuoden hummerin

Resepti

Toast skagen

Resepti

Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti

Resepti

Crostinit hummeri-raputuorejuustolla

Resepti

Sitruuna-yrtti bulgur

Resepti

Pico de Gallo tomaattisalsa

Resepti

Guacamole

Resepti

Avokadoranskalaiset

Ruokalaskuri

Kuinka paljon vieraat oikeastaan syövät?

Jos olet tarjoamassa vieraillesi kolmen aterian päivällisen, voit varata lihaa 150-175 g henkilöä kohden. Jos lihassa on luu mukana, varaa 175-200 g henkilöä kohden. 

Jos taas tarjoat vieraillesi kolmen tai useamman aterian kokonaisuuden seisovasta pöydästä, riittää henkilöä kohden 125 g lihaa, kalaa tai lintua. Kylmänä lihaleikkeleinä tarjottavan lihan määrä on noin 100 g henkilöä kohden.

Muita lisäkkeitä seisovassa pöydässä varataan 250-350 per henkilö, kun taas kolmen ruokalajin päivällisessä noin 200 g henkilöä kohden on hyvä määrä.


Muuta muistettavaa: Mihin aikaan päivästä juhlat ovat ja kuinka nälkäisiä vieraat silloin ovat? Ovatko syömään tulevat juhlijat naisia vai miehiä, nuoria vai vanhempia? Onko ryhmässä paljon lapsia, jolloin ruoan tarvemäärää voidaan pienentää? Jos tarjolla on jokin ruokalaji, joka on erityisesti lasten suosiossa, kannattaa varata sitä suhteessa enemmän.

Resepti

Linssisalaatti

Resepti

Tomaatti-persilja kvinoa

Resepti

Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä

Resepti

Glaseeratut aasialaiset ribsit

Resepti

Grillattu halloumi kurpitsansiemenillä

Resepti

Ruusukaalipaistos punaviinillä

Vinkki

Juomalaskuri

Vinkki

Suunnitteluapu

- Pieni juhlakoulu
- Näin suunnittelet etukäteen Uuden vuoden juhlan!
- Lähtölaskenta askel askeleelta

Resepti

Juhlava vadelmajälkiruoka

Resepti

Uuden vuoden jälkiruoat

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä