Kokkikoulu

Pieni äyriäiskoulu

Länsirannikon äyriäiset ovat maailman parhaita. Kiitos siitä kuuluu Atlantin valtameren suolaiselle ja kylmälle vedelle, joka tekee lihasta tiivistä ja aromaattista. Äyriäisiä saadaan nykyään vuoden ympäri. Täällä näytämme sinulle askel askeleelta miten paloitella hummeri, miten pääset ravun kuoren alle ja miten valmistat simpukat. Noudata ohjeitamme niin lupaamme että makunystyräsi ja vieraasi ovat vaikuttuneita taidoistasi.

Hummerikoulu

Paloittele hummeri

Käymme läpi hummerin paloittelemisen parhaimmalla tavalla.

Taskurapukoulu

Paloittele taskurapu

Näin pääset taskuravun kuoren alle.

Simpukkakoulu

Keitä simpukat

Parhaat vinkit tuoreiden simpukoiden käsittelyyn ennen keittämistä.

Bong Touch of Taste

Fondimme

Resepti

Appelsiinin tuoksuinen kalapata ja rouille

Resepti

Fenkoli-simpukkakeitto

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä