1 / 8

Laita keitetty hummeri leikkuulaudalle selkä ylöspäin. Ojenna pyrstö suoraksi. 

2 / 8

Työnnä veitsen kärki selkäpanssarin "ristin" läpi. Paina veitsi lujasti pohjaan ja leikkaa pyrstö halki. 

3 / 8

Käännä hummeri ja leikkaa vartalo pyrstön tapaan.

4 / 8

Poista vatsalaukut molemmilta puolilta. Poista suolet tarvittaessa. 

5 / 8

Avaa sakset leikkaamalla tai veitsellä lyöden. Pähkinänsärkijä tai vasara on myös hyvä apuväline.  Tee sama nivelille, jolloin pääset käsiksi herkulliseen saksilihaan. Hummerihaarukka on täydellinen väline, päästäkseksi kaikkiin sopukoihin ja kätköihin. 

6 / 8

Ota pyrstö ulos.

7 / 8

Hummerivoi ja mäti (jos hummeri on naaras) ovat oikeita herkkuja, joten huomaathan ottaa ne talteen.

8 / 8

Kaikki osat ovat syötäviä, kun vatsalaukku on poistettu. Huomaathan, että myös jaloissa on paljon syötävää. Nyt ovat kaikki keinot sallittuja - suu, hampaat tai hummerihaarukka - ettei yksikään makupala jäisi nauttimatta. 

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä