Kokkikoulu

Fondi - paras apu keittiössä

Fondimme on kehitetty niin, että ne toimivat keittiösi parhaina apulaisina. Fondien avulla maustat kaikki ruoat. Joskus fondia käytetään aineksena muiden joukossa ja joskus se antaa ruoalle viimeisen silauksen. Fondi auttaa saamaan maun kohdalleen niin kastikkeissa, keitoissa, kylmissä ruokalajeissa kuin kesäisissä grilliruoissakin. Seuraavassa esittelemme neljä erilaista tapaa käyttää fondeja.

Näin annostelet fondia

Jos haluat laimentaa fondia, sekoita 1½ ruokalusikallista fondia puoleen litraan nestettä.

Näin annostelet fondia

Voit myös annostella fondia suoraan pullosta tilkka kerrallaan. Aloita pienellä tilkalla ja maistele välillä ruokalusikalla, kunnes maku on sopivan täyteläinen.

Näin annostelet fondia

Käytä suolaa säästeliäästi, sillä fondi on suolaista.

Näin annostelet fondia

1,5 ruokalusikallista fondia vastaa voimakkuudeltaan yhtä liemikuutiota.

Kokkikoulu

Käytä fondia raaka-aineen tavoin

Kokkikoulu

Viimeistele maku fondilla

Tuotteet

Lisää makua ruokaan fondeillamme

Kokkikoulu

Korvaa raaka-aine fondilla &
yhdistele fondeja

Kokkikoulu

Fondi pohjamaun luojana

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä