Kokkikoulu

Keitä oma fondiliemi

Oman fondin keittäminen vaatii paljon aikaa ja erittäin laadukkaita raaka-aineita. Liemen maun perustana ovat keittoaika ja pääraaka-aineen paahtoaste. Valmis fondi voidaan pakastaa annospaloiksi jääpalapusseissa tai -muotissa. Omaan fondiliemeen voi erinomaisesti yhdistää Bong Touch of Taste fondeja.

Kokkikoulu

Vasikanfondi

Kokkikoulu

Kalafondi

Kokkikoulu

Kanafondi

Kokkikoulu

Kasvisfondi

Kokkikoulu

Näin käytät fondejamme

Tuotteet

Korosta makuja fondeillamme

Cooking studio

Teemme sinusta paremman kotikokin

 Hyväksi ruoanlaittajaksi tuleminen vaatii kokemusta ja tietoa.

Opetamme sinulle parhaat vinkit ja niksit, joilla voit nostaa osaamistasoasi. 

Kokkikoulu

Opetamme sinulle kokkien keittiöniksit

Kysy kokilta

Vastaamme kysymyksiisi

Tuotteet

Korosta makua fondeillamme

Kokkikoulu

Näin paloittelet hummerin

Kokkikoulu

Mehevät padat viidellä
yksinkertaisella vaiheella

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä