Rommi-ananasta ja kookospaistosta
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Rommi-ananasta ja kookospaistosta

Rommi-ananasta ja kookospaistosta -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 25 g voita
    • 1 kpl kananmunia
    • 0.75 dl sokeria
    • 3 dl kookoshiutaleita
    • 1 kpl ananasta
    • 3 dl sokeria
    • 1 dl vettä
    • 0.5 kpl vaniljatankoa
    • 3 rkl tummaa rommia, tai vastaavaa
    • kookossorbettia tai vaniljajäätelöä
    • minttua

    Valmistusohje

    1. Kuumenna uuni 175 °C:seen.
    2. Sulata voi, ota pois liedeltä. Lisää sitten kananmunat, sokeri ja kookoshiutaleet. Ota taikinasta nokareita leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista uunissa noin 10-12 min. Anna kookospaistosten jäähtyä.
    3. Kuori ja halkaise ananas neljään osaan. Poista kova keskikohta. 
    4. Karamellisoi sokeri, vaniljatanko ja puolet vedestä kattilassa keskikuumalla lämmöllä, kunnes seos on muuttunut vaalean ruskeaksi.  
    5. Ota kattila liedeltä, lisää rommi ja loput vedestä. Laita ananas liemeen. 
    6. Anna ananaksen hautua muutama minuutti liemessä keskilämmöllä. Voit vaihtoehtoisesti laittaa ananaksen myös uuniin.

     

    Tarjoa ananas hieman jäähtyneenä kookospaistosten, kookossorbetin ja mintun kanssa.  

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Suklaamousse

    Recept

    Macaron-marenkileivokset

    Recept

    Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

    Recept

    Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä