Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Äyriäisleivonnaiset

Resepti

Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä

Resepti

Sherryntuoksuinen hummerisilli

Resepti

Rhode Island -kastike

Resepti

Ravunpyrstöpastakastike

Resepti

Bouillabaisse-kastike

Resepti

Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

Resepti

Turskaa, perunasosetta 'Pommes Mousseline' ja bordelaise-k...

Resepti

Hummeri-rapu-bouillabaisse

Resepti

Täyteläinen sillitartar

Resepti

Täyteläinen hummerikeitto

Resepti

Rapukastike

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä