Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Yrttinen lohipata ja piparjuuri-créme fraîche

Resepti

Merimiehen simpukat 'Moules marinieres'

Resepti

Tilli-hollandaise

Resepti

Lohta latinalaiseen tapaan

Resepti

Klassinen voikastike

Resepti

Lohi-tomaatti-latva-artisokkagratiini

Resepti

Fenkoli-pancetta-valkoviinikastike

Resepti

Kala-äyriäispata tillillä ja sahramilla

Resepti

Valkoviinikastike

Resepti

Sinappi-piparjuurikastike

Resepti

Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

Resepti

Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä