Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto

Resepti

Kermainen broileri-sienipata

Resepti

Kantarellirisotto

Resepti

Kantarellimajoneesi

Resepti

Maa-artisokka-kantarellikeitto

Resepti

Kantarelli-kanapé

Resepti

Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

Resepti

Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia

Resepti

Lohkoperunat

Resepti

Kantarelli-juureskeitto

Resepti

Riista-kantarellipata

Resepti

Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä