Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Paahdettu kasviskastike

Resepti

Syksynsilli

Resepti

Feta-kasvislasagne

Resepti

Yrtti-valkosipuliglaseerauskastike

Resepti

Ricotta-ohukaiset pinaatilla ja rucolalla

Resepti

Tomaatti-chilikastike

Resepti

Kasvissyöjän Bolognese

Resepti

Parsakaali-pinaattipasta

Resepti

Vihreä chili-kasvispata

Resepti

Kaikkeen sopiva glaseerauskastike

Resepti

Choucroute eli hapankaali

Resepti

Savu-paprikaöljy grillaukseen

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä