Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Vihreä hernekeitto

Resepti

Täyteläinen kanapata

Resepti

Broilerimureke

Resepti

Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

Resepti

Broilerigratiini

Resepti

Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juustolla

Resepti

Kukkakaalisosekeitto

Resepti

Broileri-sinihomejuustogratiini

Resepti

Broilerisalaatti hoisinkastikkeen kanssa

Resepti

Kanapata thai-twistillä

Resepti

Broilerimureke mangolla

Resepti

Broilerilihapullat mangolla

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä