Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Vihreä hernekeitto

Resepti

Chimichurri à la Touch of Taste

Resepti

Paistettu kampasimpukka ja kasvisvoi

Resepti

Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti

Resepti

Pikamarinoitu lohi ja wasabimarenki

Resepti

Paahdetut broilerinkoivet

Resepti

Pannukakku

Resepti

Perunaohukainen ja pekonia

Resepti

Marinoidut sienet

Resepti

Baba Ganoush munakoisotahna

Resepti

Kokonaisena paistettu ankka

Resepti

Köyhät ritarit raejuustolla ja avokadolla

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä