Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Lasagne al Forno

Resepti

Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

Resepti

Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa

Resepti

Bolognese juureksilla ja linsseillä

Resepti

Pannupihvit mozzarellalla

Resepti

Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat

Resepti

Mausteinen makkarapata

Resepti

Klassinen yleismarinadi

Resepti

Jogurtti-parmesaanikastike

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä