Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta
Facebook Twitter

Broileri

Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl ankanrintaa
    • 1 kpl butternut-kurpitsaa (myskikurpitsaa)
    • 3 dl kermaa
    • 3 dl maitoa
    • 1 kpl savoijinkaalia
    • 3 kpl salottisipulia
    • 2 rkl ruokosokeria
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 3 oksaa timjamia
    • 3 rkl balsamiviinietikkaa
    • 3 dl punaviiniä
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1 rkl kahvipapuja
    • voita
    • maissitärkkelystä
    • suolaa ja pippuria
    • ruokaöljyä, neutraalin makuista

    Valmistusohje

    1. Lämmitä uuni 130 °C:seen.
    2. Poista mahdolliset kalvot ja näkyvä ylimääräinen rasva ankanrinnasta. Leikkaa jokaisen ankanrinnan pintaan ruutukuvio, älä leikkaa liian syviä viiltoja. Suolaa ja pippuroi. 
    3. Halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja leikkaa kurpitsa tasakokoisiin paloihin. Keitä kurpitsapalat pehmeiksi kerman ja maidon seoksessa. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. 
    4. Suikaloi savoijinkaali. Keitä pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä, laita sen jälkeen jääveteen. Nosta jäähtynyt kaali talouspaperille kuivumaan. 
    5. Kuori ja paloittele salottisipuli. Sulata raakasokeri kattilassa keskikuumalla lämmöllä. Lisää kattilaan salottisipuli, laakerinlehti ja timjami. Kuullota muutama minuutti. Lisää sitten balsamiviinietikka ja punaviini. Anna kiehua kokoon, kunnes 1/3 on jäljellä. Lisää fondi. Hauduta muutama minuutti. Laita pavut kastikkeeseen ja hauduta 3 min., siivilöi. Lisää halutessasi fondia, mausta suolalla, pippurilla tai nokareella voita. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen.   
    6. Paista ankanrinnat hiljalleen keskilämmöllä nahkapuolelta. Käännä rinnat ja lisää nokare voita ja pari timjamin oksaa. Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 56 °C. Anna lihan levätä 5 minuuttia, ennenkuin leikkaat lihan tarjolle.  

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Paahdettua broileria ja juureksia

    Recept

    Kanafajitas

    Recept

    Kokonaisena paistettu ankka

    Recept

    Grillattu chilibroileri ja couscoussalaatti

    Recept

    Grillatut broilerinkoivet

    Recept

    Sinappinen kanapata

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä