Broilerimureke
Facebook Twitter

Broileri, Arkiruoka, Vuokaruoka

Broilerimureke

Broilerimurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.25 dl maitoa
    • 1 kpl kananmunia
    • 1 tl sambal oelekia
    • 1 kpl valkosipulin kynsiä, hienonnettuna
    • 1 kpl sipulia, pilkottuna
    • 0.5 dl mango chutney'a
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • 0.5 dl korppujauhoja
    • 600 g broilerinjauhelihaa
    • 0 suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

     

    1. Laita kaikki ainekset broilerinjauhelihaa lukuunottamatta kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä ja turvota noin 10 min.
    2. Yhdistä turvotetut ainekset jauhettuun lihaan, sekoita huolellisesti tasaiseksi. Pidä taikina kylmänä.
    3. Koepaista pieni määrä, tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita. (Ethän maista broileria kypsentämättömänä.)
    4. Voitele tai öljyä uuninkestävä vuoka ja muotoile massasta mureke vuokaan.
    5. Paista uunissa 160°C:ssa noin 60 min. Anna murekkeen levätä hetki ennen tarjoamista.
    6. Tarjoa lisäksi kermakastiketta ja keitettyjä perunoita.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Luomu Kanafondi

    Recept

    Pot au Feu

    Recept

    Grillattu kanasalaatti

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    Grillatut broilerivartaat

    Recept

    Pähkinäinen broileri-banaanigratiini

    Recept

    Seesami-teriyakibroileri

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä