Grillattu chili-broileri ja ranskalainen perunasalaatti
Facebook Twitter

Broileri

Grillattu chili-broileri ja ranskalainen perunasalaatti

Grillattu chili-broileri ja ranskalainen perunasalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 kpl broilerifileitä
    • GLASEERAUSKASTIKE
    • 1 dl makeaa chilikastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • PERUNASALAATTI
    • 800 g perunoita, keitettynä
    • 3 dl crème fraîchea
    • 0.25 kpl purjoa
    • 1 kpl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 1 kpl omenoita
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl dijon-sinappia

    Valmistusohje

    1. Yhdistä ainekset glaseerauskastikkeeksi. 
    2. Grillaa broileri ja sivele glaseerauskastiketta pintaan grillauksen aikana muutaman kerran. 

    PERUNASALAATTI

    1. Yhdistä crème fraîche, purjo, chili ja omena.
    2. Mausta sinapilla ja fondilla.
    3. Sekoita lopuksi keitetyt perunat viipaleina joukkoon. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Kasvisfondi

    Recept

    Paahdettua broileria ja juureksia

    Recept

    Pot au Feu

    Recept

    Aasialaiset kananlihapullat

    Recept

    Kanapata thai-twistillä

    Recept

    Grillattu broilerifileé saltimbocca

    Recept

    Benedictin munat

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä