Kanawrap
Facebook Twitter

Broileri

Kanawrap

Kanawrappien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min +marinointi
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g broilerin fileetä
    • Marinadi
    • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 2 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1-2 rkl limemehua
    • Kylmä kastike: Red and Hot
    • 4 rkl crème fraichea
    • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 tl sriracha-kastiketta
    • 4 suurta tortillaa
    • salaattia ja kasviksia, siivutettuna

    Valmistusohje

    1. Sekoita marinadin ainesosat keskenään. Laita broilerifileet marinoitumaan.
    2. Grillaa broileri kypsäksi keskilämmöllä. Anna valmiin broilerin levätä 10 min ja siivuta pitkiksi suikaleiksi.
    3. Sekoita kylmän kastikkeen ainesosat keskenään.
    4. Paahda tortilla kevyesti grillissä. Täytä lämmin tortilla salaatilla, kasviksilla, grillatulla broilerilla ja kastikkeella.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Pot au Feu

    Recept

    Kana-ramenkeitto

    Recept

    Broilerimureke mangolla

    Recept

    Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa

    Recept

    Chili-kalkkunapata

    Recept

    Pähkinäinen broileri-banaanigratiini

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä