Paahdetut broilerinkoivet
Facebook Twitter

Broileri

Paahdetut broilerinkoivet

Paahdetut broilerinkoivet -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 6 kpl broilerinkoipia
    • Marinadi:
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl vaaleaa balsamicoviinietikkaa
    • mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Mittaa marinadin ainekset kulhoon ja sekoita. Marinoi broilerinkoipia mausteliemessä yön yli.
    2. Laita koivet uuniritilälle ja paahda 120°C:ssa 30 minuutin ajan.
    3. Nosta lämpö 220°C:seen ja paista vielä, kunnes koivet ovat saaneet kauniin paistovärin ja ovat läpeensä kypsiä.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Grillattu broilerifileé saltimbocca

    Recept

    Aasialaiset kananlihapullat

    Recept

    Kana-ramenkeitto

    Recept

    Broilerinlihapullat ilman sipulia

    Recept

    Grillattu kanasalaatti

    Recept

    Marokkolainen kanapata (tagine)

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä