Rakuunalla ja sinapilla maustettu kanapata
Facebook Twitter

Broileri, Arkiruoka, Pataruoka

Rakuunalla ja sinapilla maustettu kanapata

Rakuunalla ja sinapilla maustetun kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    45 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g broilerin fileetä
    • 4 salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 pientä palsternakkaa, kuutioituna
    • 1 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl ranskalaista sinappia
    • 3 dl kermaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • sormisuolaa ja mustapippuria
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • Tarjoiluun:
    • keitettyä riisiä

    Valmistusohje

    1. Kuumenna kattilassa voi. Ruskista broilerin fileitä ja kasviksia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
    2. Sekoita valkoviini ja sinappi joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti.
    3. Lisää kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
    4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Sekoita rakuuna joukkoon.
    5. Tarjoile keitetyn riisin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Kanapata thai-twistillä

    Recept

    Kanafajitas

    Recept

    Broilerisalaatti hoisinkastikkeen kanssa

    Recept

    Täyteläinen kanapata

    Recept

    Kokonaisena paistettu ankka

    Recept

    Grillatut broilerivartaat

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä