Sinappinen kanapata
Facebook Twitter

Broileri, Arkiruoka, Pataruoka

Sinappinen kanapata

Sinappinen kanapata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl tuore, kokonainen broileri
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • 250 g pieniä herkkusieniä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 2 dl vettä
    • 2.5 dl kermaa
    • 3 rkl karkeaa sinappia
    • 1 rkl maissitärkkelystä
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, pilkottuna
    • 1.5 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
    • suolaa ja pippuria
    • lisäkkeeksi perunalunta tai uunissa paahdettuja perunoita

    Valmistusohje

    1. Paloittele kana isohkoiksi paloiksi. 
    2. Kuori ja hienonna valkosipuli.
    3. Leikkaa sienet puoliksi.
    4. Laita puolet öljystä pannulle ja paista kana. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Laita kattilaan. 
    5. Ruskista sienet loppuöljyssä, laita kattilaan. 
    6. Lisää fondi, vesi ja kerma kattilaan. Keitä hiljalleen noin 30-40 min.
    7. Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla. 
    8. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 
    9. Kääntele joukkoon hienonnettu rakuuna ja mausta viinietikalla. 

    Tarjoa lisäkkeeksi uunissa paahdettuja lohkoperunoita tai perunalunta. 

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Broilerimureke mangolla

    Recept

    Chili-kalkkunapata

    Recept

    Grillatut broilerivartaat

    Recept

    Broileri-sinihomejuustogratiini

    Recept

    Sitruunamarinoidut broilerirullat

    Recept

    Broilerilihapullat mangolla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä