Thaimaalainen curry-kana
Facebook Twitter

Broileri

Thaimaalainen curry-kana

Thaimaalainen curry-kana -reseptissä suosittelemme käyttämään Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste –fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat viimeistellä makuelämyksen ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 dl hienoksi suikaloitua sipulia
    • 1 rkl murskattua valkosipulia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 400 g broilerin rintafileitä
    • 600 g kiinteitä perunoita kuorittuna
    • 6 dl kookosmaitoa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Asian Red and Hot fondia
    • 4 ann. keitettyä riisiä
    • tuoreita kasviksia salaattiin

    Valmistusohje

    1. Leikkaa broileri ja perunat pieniksi paloiksi, noin 1,5 x 1,5 cm.
    2. Kuumenna rypsiöljy paistinpannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää broileri ja perunat, kaada mukaan kookosmaito sekä Touch of Taste Asian Red and Hot fondia. Anna kiehua hiljalleen noin 25 minuutin ajan kunnes perunat ovat kypsiä.
    4. Tarjoa riisin ja tuoreiden kasvisten kanssa.

    Vinkki! Jos haluat ruokaan lisää makua, laita joukkoon ruokalusikalliset kalakastiketta, limen mehua ja sokeria.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    Kanarisotto

    Recept

    Vihreä curry-broileripata

    Recept

    Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa

    Recept

    Currybroileri, mangokastike ja vihannesriisi

    Recept

    Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä