Vihreä curry-broileripata
Facebook Twitter

Broileri, Pataruoka

Vihreä curry-broileripata

Vihreän curry-broileripadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g broilerifileitä
    • voita ja öljyä paistamiseen
    • KASTIKE
    • 100 g tuoretta inkivääriä
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä
    • 0.5 kpl keltasipulia
    • 10 g vihreää chilipaprikaa
    • 1 kpl sitruunaruohoa
    • 20 g tuoretta korianteria
    • 5 kpl limen lehtiä
    • 2 rkl kalakastiketta
    • 1.5 rkl limen mehua
    • 1.5 rkl raakasokeria
    • 3 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 3 dl vettä
    • 5 dl kookosmaitoa
    • 1 kpl porkkanoita, isoja
    • 0.3 kpl purjosipulia
    • 1 kpl punaista paprikaa
    • 100 g parsakaalia
    • 1 kpl paksoita eli pinaattikiinankaalia
    • LISÄKKEEKSI
    • 4 annosta nuudelia tai riisiä

    Valmistusohje

    1. Leikkaa broileri 3x3 cm kokoisiksi paloiksi ja paista voin ja öljyn seoksessa kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita broileri hetkeksi sivuun.

    KASTIKE

    1. Kuori inkivääri, valkosipuli ja sipuli. Paloittele pienemmiksi. 
    2. Leikkaa chili pitkittäin puoliksi ja raaputa siemenet pois. Leikkaa sitten pienemmiksi paloiksi. Hienonna sitruunaruoho. 
    3. Laita kaikki kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi, esim. sauvasekoittimella. (Voidaan yhtä hyvin hienontaa soseen sijaan).
    4. Kuullota kasvis- ja mausteseosta 2-3 minuutin ajan öljyssä, jotta niiden maut tulevat esiin. 
    5. Lisää sokeri ja purista joukkoon limen mehu. Kaada joukkoon kalakastike, kanafondi ja vesi. Anna kiehua 5 minuuttia. 
    6. Kuori porkkana, huuhtele purjo ja leikkaa molemmat ohuiksi suikaleiksi. 
    7. Leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi. Huuhtele ja leikkaa paksoi ja parika isohkoiksi paloiksi.
    8. Kaada kookosmaito pataan ja kuumenna. 
    9. Lisää kaikki vihannekset paksoita lukuunottamatta joukkoon, keitä noin 3 minuuttia.
    10. Lisää lopuksi paistettu broileri sekä paksoi, keitä 2 minuuttia.

    Tarjoa nuudelin tai riisin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

    Recept

    Kanapata thai-twistillä

    Recept

    Grillattu broilerifileé saltimbocca

    Recept

    Rakuunalla ja sinapilla maustettu kanapata

    Recept

    Pot au Feu

    Recept

    Hedelmäinen salsabroileri

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä