Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

Sitruunapannacottan reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min + kylmässä 2 h
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 dl kondensoitua maitoa
    • 2.5 dl vispikermaa
    • 2 liivatelehteä
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 4 tarjoiluastiaa
    • tuoreita vadelmia
    • 100 g valkosuklaata

    Valmistusohje

    1. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
    2. Lämmitä kondensoitu maito ja kerma (noin 70 asteeseen). Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja lisää lämpimään kermaseokseen sekoittaen huolellisesti. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
    3. Sekoita jäähtyneen seoksen joukkoon sitruunamehu. Jaa seos tarjoiluastioihin ja siirrä jääkaappiin jähmettymään vähintään 2 tunniksi.
    4. Valmista paahdettu valkosuklaa asettamalla valkosuklaalevy leivinpaperin päälle. Paista 150 asteisessa uunissa noin 5 min. Sekoita, kunnes valkosuklaasta muodostuu pieniä valkosuklaakimpaleita ja paista vielä 5 min lisää. Ota pois uunista ja anna jäähtyä.
    5. Koristele jähmettyneet sitruunapannacottat paahdetuilla valkosuklaakimpaleilla ja tuoreilla vadelmilla!

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Suklaaleivos

    Recept

    Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella

    Recept

    Grillatut persikat vadelmamelballa

    Recept

    Macaron-marenkileivokset

    Recept

    Crème Brulee, paahtovanukas

    Recept

    Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä