Suklaafondantti
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Suklaafondantti

Suklaafondantin reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 prk kondensoitua maitoa
    • 125 g tummaa suklaata
    • 140 g voita
    • 2 kpl kananmunia
    • 2 kpl kananmunan keltuaisia
    • 75 g sokeria
    • 25 g vehnäjauhoja
    • 20 g kaakaojauhetta
    • paahdettuja maapähkinöitä
    • vaniljajäätelöä

    Valmistusohje

    1. Kuumenna uuni 175 °C.
    2. Hauduta maitotiivistettä neljän tunnin ajan vedessä ilman, että avaat purkkia. Anna purkin jäähtyä huoneenlämpötilaan ennen avaamista ja sekoita tarvittaessa maitoa joukkoon saadakseksi siihen kastikkeen vahvuus. 
    3. Sulata suklaa vesihauteessa, lisää voi joukkoon. Sekoita tasaiseksi. 
    4. Vatkaa munat, keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele munavaahto varovasti suklaasulan joukkoon. 
    5. Lisää siivilöidyt kaakao ja jauhot seokseen. 
    6. Laita taikina voideltuihin ja kaakaolla jauhotettuihin vuokiin. Paista fondantti uunissa noin 8 min, riippuen vuokien koosta. Fondantin keskuksen tulee olla vielä juoksevaa.

     

    Tarjoa suklaafondantin kanssa paahdettuja maapähkinöitä, vaniljajäätelö ja kinuskikastiketta.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Juhlava vadelmajälkiruoka

    Recept

    Jouluinen omenapaistos

    Recept

    Vadelmakohokkaat

    Recept

    Crème Brulee, paahtovanukas

    Recept

    Lemoncurd, marenkia, jogurttia ja granaattiomenaa

    Recept

    Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä