Suklaamousse
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Suklaamousse

Suklaamoussen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g korkealaatuista tummaa suklaata
    • 3 kpl kananmunia
    • 3 dl kuohukermaa
    • 8 kpl mantelikorppuja
    • 1 kpl passionhedelmiä

    Valmistusohje

    1. Sulata suklaa vesihauteessa.
    2. Laita sivuun, kun suklaa on sulanut. 
    3. Lisää kananmunat yksi kerrallaan suklaasulaan samalla vatkaten. Vatkaa, kunnes seos on tasaista, kiisselin tapaista.
    4. Vaahdota kerma kevyeksi ja kääntele suklaakiisselin joukkoon tasaiseksi mousseksi. 
    5. Annostele jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Laita kylmään vähintään kahdeksi tunniksi. 
    6. Koristele passionhedelmilä ja mantelikorpuilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Rommi-ananasta ja kookospaistosta

    Recept

    Sitruunakakku tuoreilla vadelmilla

    Recept

    Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Vadelmakohokkaat

    Recept

    Jouluinen omenapaistos

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä