Aasialaisittain graavattu lohi
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Aasialaisittain graavattu lohi

Aasialaisittain graavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min + graavaus
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g lohifileetä
    • 1 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
    • 1 rkl limetin kuorta, raastettuna
    • 1-3 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 3 rkl sokeria
    • 1.5 rkl suolaa
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 0.5 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
    2. Sekoita keskenään inkivääri, limetin kuoriraaste, chili, suola, sokeri ja fondi.
    3. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella korianterilla.
    4. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
    5. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
    6. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Katkarapu-chilipasta

    Recept

    Täyteläinen hummerikeitto

    Recept

    Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi

    Recept

    Pinaattinen lohi-parsalasagne

    Recept

    Miso-lohi ja pikantti majoneesi

    Recept

    Merimiehen simpukat 'Moules marinieres'

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä