Äyriäisleivonnaiset
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Äyriäisleivonnaiset

Äyriäisleivonnaisten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl valmista voitaikinaa
    • ÄYRIÄISHAKKELUS
    • 1 dl crème fraîchea
    • 3 rkl majoneesia
    • 1 tl sitruunan mehua
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 45 g punasipulia
    • 2 rkl tilliä
    • 30 g punaista mätiä
    • 100 g ravunpyrstöjä
    • 100 g katkarapuja, kuorittuina

    Valmistusohje

    Leivonnaispohja:

    1. Kauli voitaikina uunipellille leivinpaperin päälle. 
    2. Leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. 
    3. Paista uunissa 200 °C:ssa noin 5-10 minuuttia.

    Äyriäishakkelus:

    1. Hienonna sipuli ja tilli.
    2. Pilko äyriäiset.
    3. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta pippurilla. 
    4. Laita äyriäishakkelusta paistetuille voitaikinapaloille. 
    5. Koristele tillillä.
    6. Tarjoa alkupalana.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Curry-omenasilli

    Recept

    Yrttigraavattu lohi

    Recept

    Silliä kananmunan ja maustevoin kanssa

    Recept

    Merimiehen simpukat 'Moules marinieres'

    Recept

    Aasialaisittain graavattu lohi

    Recept

    Grillattu lohi ja sahramissa keitetyt varhaiskasvikset

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä