Curry-omenasilli
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Curry-omenasilli

Curry-omenasillin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 8

    Ainesosat

    • 2 prk n. 800 g silliä säilykkeenä, esim. 5-minuutin silliä
    • 2 dl majoneesia
    • 2 dl crème fraîchea
    • 3 rkl curryjauhetta
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 2 rkl mango chutney'a
    • 2 kpl hapokkaita omenoita, hienonnettuna
    • suolaa, mustapippuria, puristettua sitruunan mehua

    Valmistusohje

    1. Huuhtele ja valuta silli huolellisesti. Maistele, jotta tiedät milloin sillissä on sopivasti suolaa jäljellä. Jos se on vielä liian suolainen, huuhtele ja valuta lisää. 
    2. Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon, sekoita ja mausta suolalla, pippurilla, fondilla ja halutessasi sitruunanmehulla. 
    3. Yhdistä kastike ja silli, sekoita ja laita tölkkiin. 
    4. Anna sillin maustua kylmässä yön yli. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Yrttinen lohipata ja piparjuuri-créme fraîche

    Recept

    Saariston kalapata

    Recept

    Yrttigraavattu lohi

    Recept

    Grillatut thai-katkaravut

    Recept

    Turskaa ja muhennettuja herneitä

    Recept

    Maustettu uunilohi kaalisalaatilla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä