Graavattu siika, nieriä tai taimen
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Graavattu siika, nieriä tai taimen

Graavattu siika, nieriä tai taimen -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min + graavaus
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g siikaa, nieriää tai taimenta fileenä
    • 2 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 1 rkl lehtipersiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 3 rkl sokeria
    • 1.5 rkl suolaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistusohje

    1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
    2. Sekoita tuoreet yrtit, suola, sokeri ja fondi. Ripottele seos kalafileen päälle.
    3. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
    4. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin vuorokausi. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
    5. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Pasta Frutti di mare

    Recept

    Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

    Recept

    Perinteinen lohikeitto

    Recept

    Pinaattinen maa-artisokka-katkarapufrittata

    Recept

    Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

    Recept

    Katkarapu-chilipasta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä