Gratinoitu kalapata katkaravuilla
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Pataruoka

Gratinoitu kalapata katkaravuilla

Gratinoitu kalapata katkaravuilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g kalaa fileinä, esim. turskaa
    • 1 dl voimakkaan makuista kovaa juustoa, raastettuna
    • 200 g kuorittuja katkarapuja
    • 2 rkl voita
    • 3 rkl vehnäjauhoja
    • 3 dl täysmaitoa
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • tuoreita yrttejä, esim. tilliä
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • perunasurvosta

    Valmistusohje

    1. Kuivaa kalan pinta ja kuutioi se sopivan kokoisiksi paloiksi. Nosta kala uunivuokaan.
    2. Sulata kattilassa voi ja sekoita joukkoon jauho. Lisää maito, kerma ja fondi. Keitä sekoittaen 5 min. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.
    3. Nosta katkaravut kalan päälle vuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi uunissa 10-12 min 175 asteessa.
    4. Gratiini on valmis, kun kala on kuumaa ja kullanruskeaa. Ripottele päälle tuoreita yrttejä ja tarjoile perunasurvoksen   kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Perinteinen lohikeitto

    Recept

    Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa

    Recept

    Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

    Recept

    Uunilohi parmesaanikastikkeella

    Recept

    Lohi-tomaatti-latva-artisokkagratiini

    Recept

    Fish cakes -kalapihvit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä