Grillattu katkarapuleipä
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Grillattu katkarapuleipä

Grillattujen katkarapuleipien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 8 viipaletta leipää
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • Katkarapuseos
    • 200 g katkarapuja, kuorittuna ja valutettuna
    • 1.5 dl crème fraichea
    • 0.5 dl Philadelphia-tuorejuustoa
    • 2-3 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rasia silmusalaattia tai muita versoja
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Puolita leipäviipaleet ja ripottele niiden päälle öljyä.
    2. Hienonna katkaravut. Sekoita crème fraiche, tuorejuusto, fondi ja puolet silmusalaatista. Sekoita katkaravut joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Grillaa leipäviipaleet. Asettele leivät tarjoiluastialle ja nosta viipaleiden päälle katkarapuseos. Viimeistele annokset silmusalaatilla ja sitruunankuorella.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Kermainen lohikeitto

    Recept

    Kesäiset Hasselbackanperunat mädillä

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Lohiruukku herkkusienillä

    Recept

    Merimiehen simpukat 'Moules marinieres'

    Recept

    Täyteläinen hummerikeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä