Hummeri-skagen
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Hummeri-skagen

Hummeri-skagenin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 keitettyä hummeria, à 400g
    • 4 rkl majoneesia
    • 2 rkl crème fraichea
    • 1 rl Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria
    • 4 paahtoleipää
    • voita
    • sitruunaa, viipaleina

    Valmistusohje

    1. Irrota hummerista sakset ja pyrstö. Avaa selkäkilpi. Säästä sakset koristelua varten. Ota muu liha talteen ja poista pyrstöistä suoli. Hienonna hummerin liha.
    2. Sekoita hummerin liha, majoneesi, ranskankerma, fondi, salottisipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Halkaise paahtoleipäviipaleet kulmasta kulmaan, jotta saat kolmion muotoisia viipaleita. Paista leipäviipaleita voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
    4. Täytä leivät hummeritäytteellä, asettele tarjolle hummerin saksien ja sitruunaviipaleen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Sherryntuoksuinen hummerisilli

    Recept

    Saariston kalapata

    Recept

    Graavattu siika, nieriä tai taimen

    Recept

    Vietnamilaiset kesärullat katkaravuilla

    Recept

    Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto

    Recept

    Toast skagen

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä