Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Keitto

Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea

Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummeri- ja Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • Keitto:
    • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl voita
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 dl maitoa
    • 4 dl kermaa
    • suolaa ja pippuria
    • halutessasi konjakkia, sherryä tai madeiraa
    • Koristeet:
    • 1 kpl keitetyn hummerin liha
    • 4 kpl vihreää parsaa
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl valkoviinietikkaa
    • 4 rkl cremè fraîchea
    • 1 kpl sitruunan kuori ja mehu

    Valmistusohje

    Keitto:

    1. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipulia muutaman minuutin ajan, älä anna sipulin ruskistua.

    2. Kaada joukkoon fondi ja viini, keitä kunnes puolet nesteestä on jäljellä.

    3. Lisää maito sekä kerma. Anna keiton kiehua hiljalleen 5 min. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia.

    4. Voit maustaa keiton halutessasi myös konjakilla, sherryllä tai madeiralla.

     

    Koristeet:

    1. Viipaloi parsat ohuiksi ja kaada päälle öljy sekä viinietikka, mausta suolalla ja pippurilla.

    2. Anna parsaviipaleiden marinoitua noin 15 min. ennen tarjoamista.

    3. Sekoita crème fraîchen joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Mausta suolalla ja pippurilla.

     

    Tarjoilu:

    1. Soseuta ja siivilöi keitto. Tarjoa lämmitetyiltä lautasilta.

    2. Koristele hummerin paloilla, parsapaloilla sekä sitruuna-fraîchella.

     

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi Hummerifondi

    Recept

    Täyteläinen sillitartar

    Recept

    Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto

    Recept

    Appelsiinin tuoksuinen kalapata ja rouille

    Recept

    Äyriäisrisotto

    Recept

    Kala-simpukkapata

    Recept

    Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä