Hummerin makuinen silakkalaatikko
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Vuokaruoka

Hummerin makuinen silakkalaatikko

Hummerin makuinen silakkalaatikko -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g silakkafileitä
    • 1 tl suolaa
    • 2 tl tillin siemeniä, kuivattuja
    • 0.5 dl tomaattipyreetä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 0.5 dl vettä
    • mustapippurijauhetta
    • maun mukaan tuoretta tilliä

    Valmistusohje

    1. Huuhtele silakkafileet kylmässä vedessä ja poista selkäruoto.
    2. Levitä fileet auki ja kuivaa ne kevyesti talouspaperilla. Ripottele päälle suolaa.
    3. Rullaa fileet tiukiksi rulliksi. Lado rullat voideltuun uunivuokaan tiiviisti vierekkäin. Ripottele tillin siemenet päälle.
    4. Vispaa yhteen tomaattipyree, fondi ja vesi ja kaada liemi tasaisesti vuokaan silakoiden päälle. Rouhi pinnalle vielä tuoretta mustapippuria ja ripottele maun mukaan tuoretta, hienonnettua tilliä.
    5. Peitä vuoka foliolla ja paista uunin keskiosassa 200°C:ssa noin 25 min.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Pinaattinen maa-artisokka-katkarapufrittata

    Recept

    Curry-simpukka-lohikastike

    Recept

    Hummeri-skagen

    Recept

    Paistettua turskaa mätikastikkeella

    Recept

    Kala-katkarapupata

    Recept

    Grillattu lohi ja sahramissa keitetyt varhaiskasvikset

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä