Katkarapu-chilipasta
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Katkarapu-chilipasta

Katkarapu-chilipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 1

    Ainesosat

    • 1 annos pastaa, esim. linguinea tai spagettia
    • 0.5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 tl kuivattuja chilihiutaleita
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 0.5 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 75 g kuorittuja katkarapuja
    • 0.5 tl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl vettä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
    2. Kuumenna paistokasari. Kuullota valkosipuli ja chililastut öljyssä. Lisää keitetty pasta joukkoon.
    3. Sekoita vesi ja Kalafondi. Lisää paistokasariin. Lisää katkaravut, persilja ja raastettu parmesanjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimiltä lautasilta!

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

    Recept

    Täyteläinen sinappisilli

    Recept

    Lohipihvit

    Recept

    Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa

    Recept

    Kala-simpukkapata

    Recept

    Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä