Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä

Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl sitruunaruohoa, tuoretta
    • 7 dl vettä
    • 3 rkl kalakastiketta
    • 1 rkl raakasokeria
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 kpl punaista chiliä, viipaloituna
    • 1 kpl sitruunan mehua
    • 100 g kokonaisia katkarapuja liemessä
    • 1 rkl inkivääriä, raastettuna
    • 100 g ricotta-juustoa
    • 120 g wonton-levyjä (12 kpl)
    • 2 rkl vehnäjauhoja
    • 4 kpl kevätsipulia
    • 100 g sokeriherneitä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Murskaa sitruunaruoho veitsen tylpällä päällä. 
    2. Mittaa vesi, kalakastike, sokeri, fondi, viipaloitu chili sekä sitruunaruoho kattilaan. Kuumenna ja laita sivuun. 
    3. Kaada katkaravuista liemi pois, anna valua. Sekoita raastettu inkivääri sekä ricotta-juusto joukkoon. 
    4. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    5. Levitä  auki 12 kpl wonton-levyjä ja täytä ne katkarapusekoituksella. 
    6. Kostuta reunat tilkalla vettä ja painele kiinni. 
    7. Laita nyytit jauhotetulle leivinpaperille ja siirrä kylmään. 
    8. Suikaloi kevätsipuli ja sokeriherneet ohuiksi.
    9. Kuumenna suolalla maustettu vesi ja kypsennä raviolit. Raviolit ovat kypsiä, kun ne nousevat veden pinnalle. 
    10. Nosta raviolit kattilasta ja laita ne lämmitetyille syville lautasille. 
    11. Siivilöi ja kuumenna liemi. Mausta sitruunamehulla ja ryöppää ruohosipulit sekä sokeriherneet 30 s. ajan.
    12. Kaada liemi raviolin päälle, jaa kevätsipulit ja sokeriherneet tasaisesti annoksille.
    13. Huom! Voit esivalmistella kaikki ravioleiden keittämiseen saakka! Voit myös höyryttää raviolit keittämisen sijaan. Valmista lautaset keittiössä ja kaada liemi pöydässä päälle. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Turskaa, perunasosetta 'Pommes Mousseline' ja bordelaise-k...

    Recept

    Lohi-perunavuoka ja voisula

    Recept

    Gratinoitu kalapata katkaravuilla

    Recept

    Kala-simpukkapata

    Recept

    Graavilohen kastike

    Recept

    Crostinit hummeri-raputuorejuustolla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä