Kermainen lohikeitto
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Keitto, Arkiruoka

Kermainen lohikeitto

Kermaisen lohikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g lohta
    • 4 salottisipulia, hienonnettuna
    • 4 pientä palsternakkaa, kuorittuna ja kuutioituna
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 5 dl täysmaitoa
    • 3 dl kermaa
    • 1-3 tl valkoviinietikkaa
    • pinaattia
    • 1 tomaatti, kuutioituna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Kuullota sipulia ja palsternakkaa kattilassa voissa muutama minuutti. Lisää maito, kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min tai kunnes palsternakka on pehmeää
    2. Lisää lohikuutiot ja anna kiehua hieman kasaan.
    3. Ota kattila pois liedeltä. Mausta fondilla, viinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
    4. Laita kattila takaisin liedelle ja keitä kunnes lohi on kypsää.
    5. Tarjoile lohikeitto höyryävänä syviltä lautasilta. Viimeistele tuoreella pinaatilla ja tomaatilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Hummeri-rapu-bouillabaisse

    Recept

    Graavilohen kastike

    Recept

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    Recept

    Grillatut thai-katkaravut

    Recept

    Katkarapu-chilipasta

    Recept

    Turskaa pernod-kastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä