Kesäiset Hasselbackanperunat mädillä
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Lisuke

Kesäiset Hasselbackanperunat mädillä

Kesäiset Hasselbackanperunat mädillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg pieniä perunoita
    • 100 g voita
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 3 rkl korppujauhoja
    • 1 dl kermaviiliä
    • 50 g kirjolohen mätiä

    Valmistusohje

    1. Pese ja kuori perunat huolellisesti. Leikkaa perunoihin ohuita viiltoja siten, että viillot eivät ulotu pohjaan asti.
    2. Paista perunoita uunivuoassa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
    3. Sulata voi. Sekoita voisulan joukkoon fondi ja sivele seos perunoiden päälle.
    4. Ripottele perunoiden päälle korppujauhoa. Jatka paistamista 175 asteessa 20 min.
    5. Valele perunoita uunivuokaan valuneella voilla muutaman kerran paiston aikana.
    6. Anna perunoiden jäähtyä hieman, tarjoa ne kermaviilin ja mädin kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Hummerikeitto vaniljakerman kanssa

    Recept

    Paistettua turskaa mätikastikkeella

    Recept

    Pinaattinen lohi-parsalasagne

    Recept

    Turskaa pernod-kastikkeella

    Recept

    Hummeri-skagen

    Recept

    Chili-katkarapu-limepasta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä