Lohi-perunavuoka ja voisula
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Vuokaruoka

Lohi-perunavuoka ja voisula

Lohi-perunavuoka ja voisula -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 8 kpl suuria perunoita, ohuina viipaleina
    • 2 kpl pieniä keltasipuleita, ohuina viipaleina
    • 250 g tuoretta tai graavattua lohta
    • 1 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
    • 3 kpl kananmunia
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 4 dl maitoa
    • 1 dl kuohukermaa
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • 1 kpl sitruunaa, lohkottuna
    • 150 g voita, sulatettuna

    Valmistusohje

    1. Voitele uunivuoka ja laita perunaviipaleita sen pohjalle.

    2. Laita perunoiden päälle sipulia, lohta ja tilliä. Tee seuraava kerros samalla tavalla.

    3. Yhdistä kananmunat, fondi, maito ja kerma, vatkaa sekaisin. Mausta liemi suolalla ja pippurilla ja kaada tasaisesti vuokaan.

    4. Paista uunin keskiosassa 175°C:ssa noin 45 minuuttia.

    5. Tarjoa voisulan ja sitruunalohkojen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Kampasimpukkavartaat, "Clam chowder"

    Recept

    Pikamarinoitu lohi ja wasabimarenki

    Recept

    Kala-äyriäispata tillillä ja sahramilla

    Recept

    Turskaa ja kasviksia folionyytissä

    Recept

    Vihreä parsakeitto savustetulla lohella

    Recept

    Chili-katkarapu-limepasta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä