Lohipasta herneillä
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Pastaruoka, Arkiruoka

Lohipasta herneillä

Lohipasta herneillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa
    • 200 g tuoretta lohta
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 100 g vihreitä herneitä
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 rkl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Kuutioi lohi. Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa. Paista lohikuutioita muutama minuutti, lisää herneet ja pasta.
    2. Sekoita joukkoon fondi ja crème fraiche. Anna kaiken lämmetä. Kastiketta voi tarvittaessa ohentaa muutamalla rkl vettä.
    3. Sekoita joukkoon juustoraaste, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    4. Viimeistele pasta tuoreella lehtipersiljalla.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Fish cakes -kalapihvit

    Recept

    Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche

    Recept

    Lohta latinalaiseen tapaan

    Recept

    Fenkoli-simpukkakeitto

    Recept

    Turskaa pernod-kastikkeella

    Recept

    Curry-omenasilli

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä