Maustettu uunilohi kaalisalaatilla
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Maustettu uunilohi kaalisalaatilla

Maustettu uunilohi kaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 lohifilee, noin 600 g
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl Touch of Taste Kalafondia
    • 2 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • Coleslaw-kaalisalaatti:
    • 400 g valkokaalia, ohueksi siivutettuna
    • 1 dl crème fraichea
    • 0.5 dl majoneesia
    • 0.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 0.5 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Laita voi, öljy, valkosipuli, fondi ja sitruunankuori pieneen kattilaan. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon persilja. Sivele seos lohifileen päälle.
    2. Mausta lohi suolalla ja mustapippurilla. Paista uunissa 150 asteessa noin 20 min.
    3. Sekoita kaali, crème fraiche, majoneesi, fondi ja tilli kulhossa sekaisin. Sekoita niin, että kaali hieman pehmenee.
    4. Tarjoile valmis lohi yhdessä kaalisalaatin kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi Kasvisfondi

    Recept

    Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea

    Recept

    Vihreä parsakeitto savustetulla lohella

    Recept

    Lohitartar

    Recept

    Toast skagen

    Recept

    Hummerikeitto vaniljakerman kanssa

    Recept

    Lohi-perunavuoka ja voisula

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä